Discussieer mee met de SP in het Westerkwartier

0
10

ZUIDHORN – De SP Zuidhorn organiseert maandag 19 mei om 20:00 uur een discussieavond met gast Kamerlid Eric Smaling in Avalon Zuidhorn. Eric Smaling is SP-kamerlid, kandidaat Europarlementariër en hoogleraar duurzame landbouw. et onderwerp van deze avond is ‘leefbaarheid op het platteland’. anwezigen hebben de mogelijkheid om vragen te stellen en in discussie te gaan. Bijvoorbeeld over de nieuwe zorgwet, het verdwijnen van kleine lokale scholen of de invloed van de EU op het platteland. “Er is vaak bij ons aangekaart dat mensen zich zorgen maken over de leefbaarheid in kleinere dorpskernen”, aldus SP woordvoerder Sander Kamstra. “Wij laten mensen meepraten en meedenken aan oplossingen. Zo maken we politiek meer toegankelijk”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here