Eerste Lustrum Jan Meijer Toernooi

0
12
jan meijer toernooi

GRIJSPKERK – Voetbalvereniging Grijpskerk organiseert zaterdag 24 mei alweer voor de vijfde maal het Jan Meijer Toernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd voor (oud) 1e elftal spelers en begeleiders van VV Grijpskerk. Het toernooi wordt opgedragen aan Jan Meijer omdat hij naast speler, leider en trainer tevens meer dan dertig jaar de vereniging bestuurd heeft waarvan 25 jaar als secretaris. Hij is dan ook niet voor niets benoemd tot erelid van de VV en mocht van de K.N.V.B.  het gouden bondsspeldje ontvangen.
Na zijn overlijden in juli 2009 is besloten om deze echte verenigingsman voor altijd aan de club te binden. Wat bij Jan Meijer hoog in het vaandel stond waren de continuïteit van de club, het betrokken zijn bij en het communiceren (met zijn bekende humor) binnen de club. Hij wist als geen ander hoe belangrijk het is dat de hele vereniging geolied moet lopen, wil je met je ‘vlaggenschip’ een goede koers varen. Inmiddels hebben 67 genodigden zich aangemeld. Omstreeks 12.00 uur zal Henk de Boer de opening van het toernooi op zich nemen. Na de lunch start het toernooi.
Daarnaast is er voldoende vertier. Naast sportieve activiteiten zijn er gedurende de dag oude filmpjes van het dorp Grijpskerk te zien op groot scherm. Na het toernooi komt de band ‘Vrij drinken’ langs voor een swingend optreden. Deze band speelt Rhythm&Blues en Soulmuziek en bestaat uit een internationaal gezelschap met Friezen, Groningers en een leading lady uit Oldehove.
Op de foto: Grijpskerk A1 werd kampioen in 1965. Vele van deze spelers kwamen later in het eerste elftal van Grijpskerk terecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here