Eerste Noordkustfestival in Pieterburen

0
4

PIETERBUREN – Het Groninger Landschap organiseert op zondag 18 mei van 11.00 uur tot 17.00 uur het eerste Noordkustfestival speciaal voor gezinnen met kinderen. Het festival staat in het teken van wind en water. In en rond het bezoekerscentrum Buitenplaats Noordkust in Pieterburen zijn veel activiteiten georganiseerd, zoals brood bakken, braakballen van uilen uitpluizen of waterbeestjes vangen in de sloot. Ook kan men meehelpen met het decor en het verhaal van verhalenvertelster Freya Noest. Er zijn huifkartochten naar een speciaal uitzichtpunt om vogels en de kwelders te bekijken. Ook kan de molen van Pieterburen beklommen worden. Spannend zijn verschillende proefjes met water. Benieuwd naar de kwaliteit van het water van een sloot of vijver bij jou in de buurt, neem dan een jampot gevuld met dit water mee. Buitenplaats Noordkust ligt aan de Hoofdstraat 83 in Pieterburen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here