Expositie ‘Beestachtig’ van leerlingen Lauwers College

0
17
Achtkarspelen - expositie beestachtig

ACHTKARSPELEN – Burgemeester Gerben Gerbrandy opent op 22 mei de expositie ‘Beestachtig’ van leerlingen beeldende vorming, tekenen en handvaardigheid van het Lauwers College in Buitenpost. De expositie wordt geopend om 16.00 uur in het gemeentehuis in Buitenpost. De expositie is te bezichtigen tot en met 25 juni, tijdens openingstijden van het gemeentehuis. Leerlingen uit verschillende klassen van het Lauwers College in Buitenpost hebben de afgelopen periode, ieder op hun eigen niveau, aan het thema ‘Beestachtig’ gewerkt. Associaties met het dierenrijk, maar ook met het gedrag van dieren (of van mensen die onmenselijk gedrag vertonen), dierenklauwen en fantasiebeesten zijn snel gemaakt. Dat was ook het geval bij de leerlingen, die naar aanleiding van opdrachten binnen het thema aan de slag gingen. De expositie laat een diversiteit van werkstukken zien, uitgevoerd in verschillende materialen en technieken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here