Geslaagde meiden voetbalmiddag Opende

0
10
Foto meidenvoetbalmiddag VVO 7-5-2014

OPENDE – V.V. Opende heeft een geslaagde voetbalmiddag voor meiden achter de rug. Er stonden afgelopen woensdag allerlei voetbalactiviteiten op het programma. Na afloop kregen alle meiden nog een leuke attentie mee.
De vrijwilligers die meegeholpen hebben om deze middag tot een succes te maken werden nog verblijd met een rode roos. Als vervolg op deze middag kan er nog twee keer proef getraind worden, onder andere op maandag 26 mei van 18.00-19.00 uur. V.V. Opende heeft al twee damesteams in de competitie en hoopt naar aanleiding van de voetbalmiddag en de proeftrainingen nog een meiden-zevental of elftal voor de competitie in te kunnen schrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here