Groots einde verwacht bij wandelvierdaagse

0
6

SURHUISTERVEEN – In 2013 heeft het SOKS, het sociaal cultureel werk Surhuisterveen, de organisatie van de wandelvierdaagse overgenomen van Bliuw Warber.  Om die reden is dit jaar de opzet van de wandelvierdaagse een beetje veranderd. Wat blijft is het wandelen van een bepaalde afstand, vijf of tien kilometer, op vier avonden. Van de laatste dag van deze avondvierdaagse wil de organisatie een groots evenement maken. Na afloop wil de organisatie met alle deelnemers richting het zwembad lopen, waar de deelnemers hun medaille af kunnen halen. Zwembad Wettervlecke is de hele week het start- en eindpunt van de wandelvierdaagse. De avondvierdaagse vindt plaats van 19 tot en met 23 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here