Grote verbouwingsverloting bij VV Niekerk

0
7

NIEKERK – Het gaat goed met de voetbalvereniging in Niekerk. Zo goed, dat de huidige kleedkamer accommodatie niet meer voldoende is om iedere zaterdag alle teams een eigen kleedkamer te kunnen bieden. Reden genoeg om uit te breiden. Inmiddels zijn de werkzaamheden in volle gang. Tijd voor een lotenactie. Eind mei gaan de leden van de VV Niekerk de loten aan de man brengen. De opbrengst van de verloting komt ten goede aan de clubkas van en wordt grotendeels gebruikt om de uitbreiding van de kleedkamers af te ronden. Daarnaast zijn er nog de nodige aanpassingen nodig aan de huidige kleedkamers en het clubgebouw. Er zijn mooie prijzen beschikbaar. In de laatste week van mei en de eerste weken van juni vindt de verkoop plaats. De prijsuitreiking is op vrijdag 20 juni tijdens de jaarlijkse seizoensafsluiting. Vanaf ongeveer 20.00 uur in de kantine van VV Niekerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here