Heit & Mem Café voortaan maandelijks in It Vleckehûs

0
10

ACHTKARSPELEN – Elke derde vrijdag van de maand zijn ouders (en hun kinderen) welkom in het Heit & Mem Café in It Vleckehûs in Surhuisterveen. Het eerste Heit & Mem Café vindt plaats op vrijdag 16 mei van 9.30 tot 11.00 uur. Het Heit & Mem Café is een plek waar ouders met elkaar kunnen praten over opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Het hoeft helemaal niet te gaan over moeilijke onderwerpen, maar gewoon over dagelijkse dingen. Iedereen kan gratis samen kind en Tomke op de foto. Het thema van deze ochtend is voorlezen en boekenpret. Het Heit & Mem Café is een initiatief van het Centrum Jeugd en Gezin. Het CJG is nog op zoek naar enthousiaste ouders of verzorgers. Wie het leuk lijkt om deel te nemen wordt verzocht contact op te nemen met het CJG Achtkarspelen. Meer informatie is te vinden op www.cjgachtkarspelen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here