Jaarmarkt Noordhorn ondanks regen toch redelijk bezocht

0
7
Noordhorn Filmpje Braderie

NOORDHORN – Voor de organisatie van de jaarmarkt in Noordhorn was het even slikken toen ze de donkere regenwolken zagen: zou de hele dag in het water vallen? Gelukkig trotseerden toch nog voldoende mensen de regen, uitgerust met paraplu en regenjas. En dat is maar goed ook, want er was veel te zien en te beleven. Zo kon er van alles geleerd worden over vliegeren en ook was er op het gebied van het buitenleven veel te doen, zoals demonstraties van kamperen in tipi’s, outdoor cooking en slakvriendelijke groeten kweken in de Ronde Tuinen. Als het even droog was konden kinderen een ponyritje maken, broodjes bakken, schilderen en knutselen. En natuurlijk waren er de talloze kraampjes waar naar hartenlust kon worden rondgesnuffeld. Ondanks de regen was de dag redelijk geslaagd, al hoopt de organisatie volgend jaar toch weer op een strak blauwe hemel.

Noordhorn Filmpje Braderie-2 Noordhorn Filmpje Braderie-3 Noordhorn Filmpje Braderie-4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here