Jennah Bell (USA) live op Roodehaan

0
8

ROODEHAAN – De uit Amerika afkomstige Jennah Bell is een soulvolle, folky singer-songwriter. Op jonge leeftijd kreeg Jennah de mogelijkheid om een zomerprogramma bij te wonen dat aangesloten is bij de Grammy Foundation.
Tijdens deze ervaring kwam Bell in aanraking met grote artiesten als: David Foster, Jimmy Jam en Paul Williams. Hiermee kwam ze aan het begin van een serieuze carrière in de muziek te staan. Bell studeerde aan het prestigieuze Berklee College of Music in Boston, waar ze het voorrecht had om samen te mogen werken met Paul Simon. In 2012 werd Jennah Bell geselecteerd om op te treden tijdens de beroemde BET Awards. Aan het einde van dat jaar bracht ze haar EP ‘Live at Mother NY’ uit inclusief de single ‘Monster Killer’.
Begin 2013 stond ze op het befaamde SXSW festival in Texas. Deze zomer beleefde Jennah een primeur. Ze speelde voor het eerst samen met haar band in Europa. Het hoogtepunt van deze tour was het optreden tijdens het North Sea Jazz festival in Rotterdam op zaterdag 13 juli. Hier gaf zij een grootse presentatie in de Yenisei zaal. Zaterdag 24 mei speelt Jennah Bell op Roodehaan in Warfhuizen. Aanvang concert 21.00 uur. Toegang is gratis, vanaf 19.00 uur is er een consumptieopslag

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here