Kimberly Hoexum

0
17
In beeld - kimberley hoexum

SURHUISTERVEEN – De turnsters van WSBF uit Surhuisterveen deden afgelopen zaterdag mee met het Fries Kampioenschap turnen voor de niveaus F, G en H. Kimberley Hoexum uit Niezijl nam deel in de categorie junior 1G en kwam net als beide voorrondes sterk ten tonele. Op alle onderdelen behaalde ze een dusdanige score waardoor zij de hoogste plaats op het erepodium mocht bestreden, en zo de Friese titel in ontvangst mocht nemen. Kimberley was niet de enige turnster van WSBF die goed presteerde. In de categorie 1H moest Maline van den Bosch het opnemen tegen sterke deelnemers uit heel Friesland. Slechts één turnster had een hogere totaalscore, waardoor Malina het zilver in ontvangst mocht nemen. Maureen Oostra en Kyra Wassenaar kwamen niet in aanmerking voor een medaille.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here