Klank en kleur in rododendrontuin Eenrum

0
6
SONY DSC

EENRUM – De Notoarestoen in Eenrum was weer het toneel van een gezellige drukte. Het is weer de tijd van het jaarlijkse Geuren & Kleurenfeest ter ere van de bloeiende rododendrons; met theeschenkerij en live muziek. De klanken van Vrij Jazzie zwierden door de tuin en ook ‘Margriet en Nico’ uit Sauwerd schiepen een intieme sfeer tijdens hun optreden van luisterliederen met piano en zang. Extra kleur brachten de dames van de Red Hat Society met hun rode hoedjes. Zij bezochten de tuin voor een tea party en rondleiding.
De notaristuin is dankzij het vroege voorjaar prachtig in bloei. Bovendien staan nog vele soorten rododendrons op het punt van uitkomen. Dus voor wie de kleurenzee aan rododendronbloesem in optima forma wil zien: de theeschenkerij is ook geopend op zondag 11 en 18 mei van 11.00 tot 16.00 u. Er zal ook dan muziek zijn, steeds van 13.00 – 15.00 u. Meer informatie: 0595-492058 of  www.arboretumeenrum.nl   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here