Michiel Pellenbarg nieuw lid raad Zuidhorn

0
6
ARD 2424 Groen Links 057

ZUIDHORN – Michiel Pellenbarg uit Zuidhorn is gisteravond in de gemeenteraad geïnstalleerd als nieuw raadslid voor GroenLinks. Hij vult daarmee de plek op die is vrijgekomen nu Henk Bakker beëdigd is tot wethouder. Op de site van GroenLinks vertelt Pellenbarg dat hij geboren in getogen is in Zuidhorn, maar ook vijftien jaar aan de Maas in Rotterdam woonde. Terug in Zuidhorn werd hij actief bij GroenLinks, waar hij zich binnen de partij bezighield met ruimtelijke ordening en het sportbeleid. “Wij hebben het idee dat er wellicht nog steeds iets te grootschalig gedacht wordt over deze gemeente, terwijl misschien de realiteit wel is dat je terug zult moeten naar veel meer kleinschalige ontwikkelingen en veel meer hergebruik van bestaande panden.” Over het sportbeleid zegt hij: “Het is zonde dat de subsidie voor de sportverenigingen is afgeschaft, dat zal ook absoluut weer moeten worden heringevoerd.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here