Muziekschool de Wâldsang voert Sjakie en de chocoladefabriek op

0
9
Sjakie en de chocolade

REGIO – Muziekschool de Wâldsang komt met een groots evenement. ‘Sjakie en de chocoladefabriek’ is een muzikale voorstelling speciaal gemaakt voor basisschoolleerlingen van de groepen 4, 5 en 6 in de gemeenten Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen, Kollumerland c.a. en Dantumadiel, en zal worden uitgevoerd door docenten van de muziekschool. In het verhaal over Sjakie, Willy Wonka en de chocoladefabriek maken de kinderen op speelse wijze kennis met diverse muziekinstrumenten. Een verteller neemt de kinderen mee aan de hand van verhalen, muziekstukken en liedjes, waarbij de kinderen zelf ook een rol te vervullen krijgen. De productie is ontwikkeld door kunstbedrijven Westerkwartier. De voorstelling wordt gratis aan scholen aangeboden. Er zijn twee locaties, waar de voorstellingen ’s ochtends tussen 9.00 en 12.00 twee keer worden gehouden: Gereformeerde kerk de Ikker in Burgum op woensdag 14 mei, en PKN kerk de Flambou in Surhuisterveen op vrijdag 23 mei. Neem voor meer informatie contact op met algemeen coördinator Andries Renema, renema@muziekschoolwaldsang.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here