Nieuwe bestuurders lunchen met vrijwilligers

0
9

ACHTKARSPELEN – Een grote delegatie van de nieuwe gemeenteraad in Achtkarspelen gaat voor een lunch aan tafel met vertegenwoordigers van verschillende vrijwilligersorganisaties uit Achtkarspelen. De nieuwe bestuurders gaan tijdens de lunch op 16 mei in gesprek met vrijwilligers over wat ze met hen kunnen betekenen voor de gemeenschap. De animo is van beide kanten groot: er nemen in totaal bijna vijftig mensen deel aan deze lunch. Hieronder zijn onder andere de nieuwe wethouder Gerda Postma, raadsleden, ambtenaren, de WMO raad en veel vrijwilligersorganisaties. Tijdens de lunch zal er onder andere gesproken worden over thema’s als welzijn en de participatiewet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here