Schatduiken bij zwembad De Woldzoom

0
18
woldzoom schat

DOEZUM/GROOTEGAST – Er is weer volop bedrijvigheid bij zwembad De Woldzoom. Vorige week kon de jeugd schatduiken. Door de Activiteiten Commissie werden er twee eurocenten in het bad gegooid. Deze moesten opgedoken worden. Op een aantal munten zat een sticker, waar een prijs aan verbonden was. In drie groepen werd er druk gezocht  naar de twee eurocenten. Bij de kinderen tot en met groep 3 gingen de derde prijs naar Fiënna Kobes. De tweede prijs naar Gerben Bijzitter en Silke Venema ging met de eerste prijs huiswaarts. Bij groep 4 tot en met 6 was de derde prijs voor Fenna Prins. De tweede prijs voor Marit Marinus en de eerste prijs ging naar Marleen van der Donk. Bij de oudste groep vanaf groep 7 was de derde plaats voor Sander Hoolsema. De tweede prijs werd in ontvangst genomen door Iris van Mispelaar en de eerste prijs was voor Rian Marinus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here