Straatvoetbal bij V.V. Grijpskerk

0
7

GRIJPSKERK – V.V. Grijpskerk organiseert op zaterdag 31 mei weer haar jaarlijkse straatvoetbaltoernooi. Het  toernooi is bedoeld voor alle inwoners van Grijpskerk, Visvliet, Niezijl, Kommerzijl en verdere wijde omgeving. Op dit toernooi gaat het om voetbal, bewegen, maar vooral ook gezelligheid. En voor het winnende straat/buurtteam is natuurlijk de eeuwige roem weggelegd. Het is dit jaar al weer de 39e editie. Net als de afgelopen twee edities spelen we op een half veld zeven tegen zeven. Het toernooi begint om 11:00 en eindigt omstreeks 15:30 met een te spelen finale. Mocht je graag mee willen doen en nog niet zijn benaderd door een “straatleider”, laat dit dan even weten aan Rick Baar: baar.rick@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here