Taptoe Grootegast nog altijd een begrip

0
9
Grootegast Taptoe-22

GROOTEGAST – Terwijl de Outdoor Games in Grootegast werden afgelast vanwege het slechte weer, was het tijdens de taptoe wel droog. Wonder boven wonder werd de onophoudelijke regen even onderbroken, waardoor de muzikanten toch van start konden gaan. Met de taptoe – de 27e alweer – wordt de feestweek in Grootegast van oudsher geopend. Behalve een rondgang door de straten was er ook een muzikaal programma op het kerkplein bij de Gast, waar SWJK Marum/Opende het publiek vast opwarmde. Verder kon het publiek genieten van showband jong KDO Groessen, showkorps Dindua Oldekerk, drumfanfare Avanti uit Groningen, showband Excelsior Groningen, showband KDO Groessen en natuurlijk Woudklank uit Grootegast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here