Twee nieuwe spelers voor Harkemase Boys

0
12
Harkema - nieuwe spelers

HARKEMA – Voor het volgende seizoen heeft Harkemase Boys zich versterkt met Sander van Dijken en Bryan Inge. De spelers komen beide over van Be Quick 1887 uit Groningen. De pas 23-jarige Van Dijken speelt al een aantal jaar op een hoog niveau met Be Quick. Van Dijken is een verdediger die zich moet richten op de positie als linkercentrale verdediger. Hij maakte vier jaar deel uit van de A-selectie van de Groningse club. In zijn eerste drie jaar eindigde hij met Be Quick 1887 tweemaal op de tweede plaats in de Hoofdklasse en vorig seizoen pakte de club de titel. Bryan Inge is nog maar 19 jaar en bezig met zijn eerste seizoen bij Be Quick. De jonge veelzijdige speler is met negen competitiedoelpunten na spits Van der Leij clubtopscorer. Inge wordt gehaald als linksbuiten. Linksback Koert Thalen komt niet naar Harkemase Boys. Door een verandering in zijn woon-/werksituatie kan hij het voetballen niet meer combineren met zijn werk. Met de komst van Van Dijken is voor Thalen al een vervanger gevonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here