Tweede serie wedstrijden inline competitie van start

0
8
Surhuisterveen - powerslide competitie

SURHUISTERVEEN – De regionale skatecompetitie Powerslide Inline Competitie gaat op woensdagavond 21 mei van start met de tweede serie wedstrijden in Surhuisterveen. Aan de competitie doen vooral rijders uit de Noordelijke provincies mee. Alle leeftijdsklassen zijn vertegenwoordigd, van de jongste pupillen tot en met de masters. Het startschot voor de eerste categorie zal gelost worden om 18.00 uur. De wedstrijd in Surhuisterveen vindt plaats onder auspiciën van de KNSB, en wordt mede georganiseerd door Skeelervereniging Surhuisterveen. Kijk voor meer informatie op de website www.skeelerverenigingsurhuisterveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here