Zestig jaar getrouwd, maar veel langer samen

0
5
aduard 60 jr huw bakker

ADUARD – Bestaat liefde op het eerste gezicht? Voor Kornelis Bakker en Anke Pijpker wel. Ze kennen elkaar al vanaf de lagere school en vonden elkaar altijd al leuk. Na de lagere school kregen ze verkering en op 6 mei 1954 trouwden ze, nu precies zestig jaar geleden. Dat moest natuurlijk gevierd, burgemeester Bert Swart bezocht het paar vorige week met bloemen. Het echtpaar vierde het jubileum met vrienden en familie. Kornelis en Anke hebben twee kinderen, vier kleinkinderen en drie achterkleinkinderen. Kornelis woont zijn hele leven al in Aduard, terwijl Anke opgroeide in De Wilp. Beide hebben altijd veel gesport, voetbal en volleybal. Anke is tot haar zeventigste blijven volleyballen en is zelfs uitgeroepen tot erelid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here