Zoutkamper Mannenkoor op de bühne met Judith Sportel

0
5

OLDEHOVE – Het Christelijk Zoutkamper Mannenkoor verzorgt op zaterdag 31 mei in samenwerking met Judith Sportel een concert in de Liutgerkerk te Oldehove. Het eerste concert begint om 17.00 uur en het avondconcert begint om 20.00 uur. Een unieke middag of avond staat de luisteraars te wachten. Een bijzondere combinatie van muzikanten en begeleiders. Judith Sportel zal zingen alsof haar leven er van afhangt, begeleid op vleugel, zowel solo als ook samen met het Christelijk Zoutkamper Mannenkoor. Sportel is een begrip aan het worden en trekt overal waar ze optreed volle zalen. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.oldehoveinconcert.nl of telefonisch bij Klaas Stol, Tel: 0594-591860 of bij Eline Halsema tel nr. 0594-591417.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here