Boeren openen deuren voor Open Boerderijdagen

0
8

BURUM – Op vrijdag 30 mei en op maandag 9 juni (Tweede Pinksterdag) vinden de landelijke Campina Open Boerderijdagen voor de negende keer plaats. Ieder jaar komen er zo’n 70.000 mensen op deze dagen af. In Friesland zijn er zeven melkveehouders die hun deuren openen. Op de boerderij worden veel activiteiten georganiseerd, zoals een boerenstormbaan, ‘vla-voetbal’, en kunnen kinderen speuren in de wei. De deelnemende melkveehouders openen hun deuren tussen 10.00 en 16.00 uur. In Friesland zijn de deelnemende boeren: De Jong in Bantega, Kinderman in Aldtsjerk, Miedema in Haskerdyken, Oevering in Idsega op vrijdag 30 mei en Brandsma in Wolsum, Knobbe in Gersloot en Van den Born in Burum op 9 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here