City Proms on Tour van start in Surhuisterveen

0
6
Surhuisterveen - city proms

SURHUISTERVEEN – Op het Torenplein in Surhuisterveen was het klassiek wat de klok sloeg zaterdagmiddag. Op een zonovergoten geïmproviseerd terras kon men genieten van City Proms on Tour. City Proms is een klassiek festival dat op vrijdag 27 juni plaatsvindt in Leeuwarden, en waarvoor door middel van de On Tour-edities reclame voor wordt gemaakt. In Surhuisterveen was zaterdag de aftrap. City Proms heeft als doel om professionele musici en jong talent samen te brengen. In Surhuisterveen werd zaterdagmiddag tevens een primeur beleefd. Het nieuwe orkest Orkest Fryslân onder leiding van Arnaud Oosterbaan trad voor het eerst op, samen met een gelegenheidskoor van meer dan honderd mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here