Dames VV De Lauwers kampioen

0
8
Warfstermolen - dames 1

WARFSTERMOLEN – De dames van VV De Lauwers, welke uitkomen in de vijfde klasse, mochten zaterdag aantreden tegen de dames van VV Niekerk; een kampioenswedstrijd waar al weken naar uitgekeken werd. De dames van VV De Lauwers moesten winnen om de kampioenstitel te mogen dragen. In de eerste helft scoorden de dames van De Lauwers al liefst vijf keer. Na rust konden de dames van Niekerk nog een eretreffer maken, wat tevens ook het laatste doelpunt van deze wedstrijd was. Bij de dames van De Lauwers was het direct feest. Het kampioenschap werd na de wedstrijd uitgebreid gevierd op het veld, waarbij de dames een kampioensschaal en medailles kregen aangeboden. Na het feest op het veld konden de dames dankzij Harm Veenstra een ronde doen door omliggende dorpen op een kar. Popke Wilstra uit Visvliet maakte een foto van de uitzinnige dames.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here