Feestelijke dienst als afsluiting van dorpsfeest Harkema

0
11

HARKEMA – Op zondagmiddag 25 mei wordt het dorpsfeest van Harkema afgesloten in de feesttent aan de Ikeloane met een feestelijke dienst door de evangelisatiecommissie van de gezamenlijke kerken. Dit keer is er gekozen voor een heel andere opzet. Het feest begint om 16.00 uur met een traktatie, koffie, thee of ranja. Voor de kinderen zijn er meerdere clowns op het feestterrein en in de tent aanwezig. Om 16.30 begint het programma voor groot en klein. Er is muziek van een gelegenheidscombo, samenzang en op de beamer kinderliederen van Elly en Rikkert. Ds. Klaas Snijder zal uitleg geven over het thema ‘Doe je masker af’. Na afloop kunnen de kinderen geschminkt worden en krijgen ze ballonnen mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here