Grote vrachtwagenclub maakt ritje door centrum Surhuisterveen

0
5
Surhuisterveen - tocht vrachtwagens

SURHUISTERVEEN – De US Heavy Duty Truck Owners Club, de club van gigantische Amerikaanse vrachtwagens, hield afgelopen weekend haar openingsweekend in Niebert. In Niebert kon men de vrachtwagens van dichtbij bekijken. Op zaterdag ging de club een tochtje maken door de omgeving, en ging men ook het centrum van Surhuisterveen aan. Een hele belevenis in het centrum waar ondertussen de voorbereidingen voor het klassieke muziekevenement City Proms on Tour in volle gang waren. Winkelend publiek kon de grote vrachtwagens van dichtbij bewonderen, waarna de vrachtwagens nog voor de het klassieke muziekevenement op vertrokken naar het volgende adres.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here