Jaarlijkse oldtimerdag en maaiwedstrijd in Eastermar

0
11

EASTERMAR – De jaarlijkse Oldtimerdag en Maaiwedstrijd van Eastermar wordt dit jaar gehouden op zaterdag 31 mei van 9.00 tot 17.00 uur aan de rand van Eastermar, aan de Sumarderwei, voor de brug. De maaiwedstrijd vindt plaats in de natuur bij het Burgumer Mar. Een twintigtal maaiers zullen het tegen elkaar opnemen. Ook komen velen uit heel Friesland naar de Oldtimerdag om hun oude trekkers en motoren te showen. Er is zelfs een oude dorsmachine aangedreven door een stoommachine in werking te zien. Deelnemers kunnen ook met hun trekkers de krachten meten met het verslepen van boomstammen en betonblokken. Verder is er op het evenemententerrein een onderdelen- en kofferbakverkoop. Voor de kleintjes is er een springkussen. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here