Spirituele liederen van Koor Noordhorn

0
4

NOORDHORN – Koor Noordhorn geeft op zondag 25 mei weer het jaarlijkse concert in de Doopsgezinde Kerk. Koor Noordhorn is vijf jaar geleden opgericht  En dit jaar brengt het koor een programma van spirituele liederen uit verschillende tradities ten gehore. Het zijn  latijnse-, russisch-orthodoxe-, Zuid-Afrikaanse-, Hebreeuwse- en Taize- liederen. Tussen deze “ liedblokjes” in, zal er een instrumentaal optreden zijn van een trio op accordeon, piano en cello. Zij brengen werken  van Piazolla en Tchaikowsky en zullen een Russian zigeunersong  spelen. De toegang is vrij. Om de kosten te dekken wordt een vrijwillige bijdrage van harte bij u aanbevolen! Aanvang: 15.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here