Wegens succes weer fietsdriedaagse in Harkema

0
9

HARKEMA – Vorig jaar werd bij Themapark De Spitkeet in Harkema voor het eerst de fietsdriedaagse georganiseerd. Wegens het succes van vorig jaar organiseert het openluchtmuseum ook dit jaar een fietsdriedaagse. In de omgeving van Harkema kunnen liefhebbers op 3 tot en met 5 juni een viertal tochten fietsen. Één tocht is een reservetocht, voor het geval men een avond verhinderd is. Één van de tochten gaat naar Gerkesklooster, waar een monnik klaas staat om iets te vertellen over het voormalig klooster uit de Middeleeuwen. De andere tochten gaan onder meer richting Drachtstercompagnie, het Groninger Opende en Eastermar. Deelnemers kunnen starten op het themapark tussen 18.00 en 19.00 uur. Deelname bedraagt €5,-, en daarvoor krijgen de deelnemers een medaille. Opgave vooraf is niet nodig. Voor inlichtingen kan men bellen met de beheerder van het museum, Renneke Wiersma. Tel: 0512-840431 of 06-83417414 of info@despitkeet.nl en www.despitkeet.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here