Zonovergoten USA-Day feest voor het hele gezin

0
8
De westereen - usa day

DE WESTEREEN – Poppodium It Badhûs organiseerde zaterdag in samenwerking met de Fryske V8 riders voor de zevende keer de USA-Day. De jaarlijkse USA-Day is inmiddels uitgegroeid tot een dag voor het hele gezin.
Voor kinderen waren er diverse activiteiten, van hoefijzerwerpen tot rodeostierrijden en van schminken tot spijkerbroekhangen. Niet alleen kinderen konden zich prima vermaken op deze dag, ook voor de iets oudere bezoekers was er van alles te beleven. Zo werden er prijzen uitgereikt voor de mooiste V8 en de mooiste motor, lieten veel eigenaren van wagens even een kijkje onder de motorkap toe en was er muziek van verschillende bands.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here