Zwemclub PWC pakt sprinttitel

0
12
Buitenpost - kampioenen pwc

BUITENPOST – Nadat zwemclub PWC enkele weken geleden de titel en de promotie al had gepakt in de D3-Competitie, was het zaterdag opnieuw raak voor de Paradyske Wetterrotten Combinatie; ook de D3-sprinttitel was voor de zwemmers en zwemsters uit Buitenpost-Kollum en omstreken. In een competitie waar gestreden werd op het korte werk kwam de club in het Drentse Schoonebeek als beste uit de bus. Aan de wedstrijd deden achttien leden van PWC mee. In een vol programma moesten zij in totaliteit 52 maal individueel naar het startblok. Dit leverde een zee aan top drie noteringen op en maar liefst 21 persoonlijke records en één clubrecord. Naast de individuele starts kwamen er ook zes estafettekwartetten in actie, ook hier allemaal top drie en eveneens één clubrecord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here