Alternatieve avondvierdaagse voor bewoners Zonnehuis

0
8

ZUIDHORN – De bewoners van het Zonnehuis kunnen meedoen aan een alternatieve avondvierdaagse.  Op woensdag 4 juni is voor heneen speciale route samengesteld. Vorig jaar was voor de eerste maal de start en de finish bij het Zonnehuis. Michael van Agteren, voorzitter van Stichting Loopgebeur’n is positief:  “We zijn blij dat we bewoners van het Zonnehuis bij dit leuke evenement kunnen betrekken. Vanuit hun huis kunnen ze het evenement meemaken en van de levendigheid genieten. Dit jaar hebben we voor het eerst in overleg gezamenlijk een route voor de bewoners vorm gegeven. We zijn zeer benieuwd naar de reacties hierop.”  Tevens ondersteunen bewoners van Zonnehuis Oostergast de avondvierdaagse door het maken van de bewegwijzering voor de parkeerplaatsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here