Eenrum maakt zich op voor de 37e Hemelvaartsmarkt

0
117

EENRUM – De jaarlijkse Hemelvaartsmarkt in Eenrum wordt weer gehouden op donderdag 29 mei. Mensen komen van heinde en verre om de gezellige markt te bezoeken. Een diversiteit aan marktkramen, een hoeveelheid aan muzikaal vertier, Clown Joepie en een heuse kinderspeelplaats op de parkeerplaats van de supermarkt COOP Smit zijn enkele ingrediënten van de 37e Hemelvaartsmarkt te Eenrum. De Eenrumer molen De Lelie zal de gehele dag geopend zijn voor het publiek. In de Eenrumer kerk is een expositie te zien van de Eenrumer kunstenaar Jelmer Dijkstra. De organisatie adviseert bezoekers die met de auto naar Eenrum komen, de aanwijzingen op de borden goed op te volgen. De markt wordt om 9.00 uur geopend met het luiden van de kerkklok en de duurt tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here