Eerste lustrum Bedrijven Voetbal Toernooi in De Westereen

0
8

DE WESTEREEN – Op zaterdag 31 mei wordt het lustrum van het Bedrijven Voetbal Toernooi ‘De 3e Helft’ gevierd op sportpark de Wieken in De Westereen. Vierentwintig teams gaan de strijd met elkaar aan om de wisselbeker te winnen. Na afloop van de finale is er live muziek van onder andere De Kolkenblazers. Ook dit jaar is er een grote verloting met prijzen als een fiets, LCD tv, kaarten TT-Assen, voetbal arrangement , diverse elektronische apparaten, vakanties, kleding en waardecheques. De opbrengst dit jaar is voor de bouw van onze eigen accommodatie in het MFC op het sportpark in de Westereen. Het toernooi vindt plaats op sportpark ´de Wieken´ vanaf 11:30 uur in de Westereen en is live te volgen via Twitter: @De_3e_Helft en Facebook (gratis entree).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here