Elfde Survento jeugdvoetbaltoernooi groots van opzet

0
4

SURHUISTERVEEN – Van maandag 2 tot en met zaterdag 7 juni wordt het elfde Survento jeugdvoetbaltoernooi gehouden. De organisatie is net als de voorgaande jaren in handen van de plaatselijke voetbalverenigingen ’t Fean ’58 en v.v. Surhuisterveen. ‘De clubs komen graag naar ons toernooi,’ vertelt Anne van der Velde namens de organisatie. ‘We ontvangen elk jaar veel positieve reacties. Niet alleen van de deelnemers, maar ook uit de hoek van de sponsoren.’
De organisatie benadert gericht de verenigingen om poules samen te stellen, waarin teams spelen, die goed aan elkaar gewaagd zijn. ‘De respons was ook dit jaar groot.’
Het aantal deelnemende teams is maar liefst negentig. Zowel de accommodatie van ’t Fean ’58 als de v.v. Surhuisterveen wordt gebruikt. Gedurende de gehele week komen er ruim duizend voetballers naar Surhuisterveen.
De meeste verenigingen uit de regio zijn dan ook vertegenwoordigd. De aanvang van de wedstrijden op de doordeweekse dagen is 18.30 uur, terwijl zaterdagmorgen om 9.00 uur wordt afgetrapt (aanvang wedstrijden zaterdagmiddag 13.00 uur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here