Fanni Völgyessy Szomor

0
13
Surhuizum - zangeres Fanni

SURHUIZUM – De Hongaarse zangeres Fanni Völgyessy Szomor komt op 1 juni aanstaande naar de Galerie, ontmoetings- en theetuin Kleurrijk in Surhuizum. Om 15.00 zal het optreden van de zangeres beginnen. De zangeres komt speciaal voor dit optreden naar Nederland.
Zij zingt zowel Hongaarse volksmuziek als uit Ierse en Keltische bronnen, maar ook jazz, klassiek en hedendaagse moderne muziek.
De hele zomer, behalve in juli, zijn er in Galerie, ontmoetings- en theetuin Kleurrijk evenementen en optredens. Deze week is er nog een expositie van Kees de Koning, Anke van der Wal en Linda de Klein te zien. In de hele maand juni is er een expositie van Jeroen Boerstra.
Tevens zullen er op zondag 15 juni en zondag 22 juni concerten zijn. 15 juni is er een gitaarconcert van Gertinus Oostra en op 22 juni treden afwisseldn het akoestische duo One A.M. en het BPR Trio op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here