Fantastische musical op de Rietstek

0
45
musical kommerzijl

KOMMERZIJL – Alle 74 leerlingen van de Riekstek werkten onlangs mee aan een bijzondere schoolmusical. In een overvolle zaal van de Soltketen werd de musical opgevoerd. Voedsel is het thema van het sprookjesachtige toneelstuk. Er komen allerlei groepen aan het woord over een voedselsegment: zuivel, vlees, graanproducten, bakkers, slagers en nog veel meer. Uiteindelijk komen ze eruit dat het niet slim is om je op één voedselsegment te richten. Het gaat om de combinatie. Gevarieerd eten en drinken dus. De leerlingen, leerkrachten en veel behulpzame ouders hebben er voor gezorgd dat deze musical een waar spektakel is geworden. De kinderen speelden de sterren van de hemel. Het was in één woord fantastisch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here