Feestelijke optocht in Twijzelerheide krijgt vervelend staartje

0
18
Filmpje - twijzelerheide optocht 1

TWIJZELERHEIDE – In Twijzelerheide vond vorige week het dorpsfeest ‘Heidefeest’ plaats. Op donderdagochtend en –avond werd de traditionele optocht van versierde wagens, fietsen en personen gehouden, een feestelijk gebeuren voor jong en oud. De feestelijkheden kregen echter een vervelend staartje, doordat een wagen van een groep jongeren ’s avonds, na de optocht, een ongeluk kreeg. De feestvierders waren met hun wagen een eigen tocht aan het maken door verschillende dorpen in de regio. In Damwâld ging de wagen te snel door een bocht waardoor vijf jongeren van de wagen afvielen en gewond raakten. Bij het ongeval liepen de jongeren verschillende botbreuken en hoofdletsel op. In totaal kwamen vijf ambulances hulp verlenen. De traumahelikopter was ook opgeroepen, maar kon later rechtsomkeert maken.

Filmpje - twijzelerheide optocht 2 Filmpje - twijzelerheide optocht 3 Filmpje - twijzelerheide optocht 4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here