Hoorzorg zoals het hoort bij Hoorcentrum Westerkwartier

0
43

ZUIDHORN – Bij Hoorcentrum Westerkwartier is een hoortest altijd gratis en is het elke dag een hoortestdag. Als zelfstandig en onafhankelijk audicien is Wilgis Schoffelmeijer van Hoorcentrum Westerkwartier in Zuidhorn dagelijks aan het werk om -samen met haar klanten-  te komen tot een optimale hooroplossing. Zo nodig in overleg met een KNO-arts of Audiologisch Centrum en zo nodig tegen een bescheiden vergoeding ook bij iemand thuis. Ze ergert zich aan alle reclame over gratis hoortestdagen, gratis hoortoestelproeven en gratis hoortoestellen die al klaar liggen. “Hoe weet u of dit gratis hoortoestel voor u het juiste is? Goedkoop is duurkoop als dit niet het juiste hoortoestel is. U verspeelt dan voor vijf jaar uw recht op een vergoeding van uw zorgverzekering. Dat is zonde. Een goed en compleet onderzoek van uw gehoor kost tijd. Een korte “pieptest”  is niet voldoende om uw hoorprobleem in kaart te brengen”, aldus Wilgis. “Wij werken bijna altijd op afspraak, zodat elke klant de aandacht krijgt die hij verdient en wij tijd hebben om de klant te leren kennen en een hoorprobleem volledig in kaart te brengen. Wij werken met vele topmerken, zoals Oticon, Phonak en Widex. Een hoortoestelproef is gratis en vrijblijvend.” Wilgis vervolgt: “Laat u niets wijsmaken over prijzen. Omdat zorgverzekeraars werken met vaste gecontracteerde tarieven, zijn wij niet duurder dan een ketenbedrijf. Bijbetalen kan onder bepaalde voorwaarden, als u meer hoorcomfort wenst dan wat uw zorgverzekeraar vergoedt. De service, tijd en aandacht moet u zelf ervaren. Bel voor een afspraak: 0594-500959.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here