Kinderen vieren feestje met CoolKids Party

0
6
Harkema - coolkidsparty

HARKEMA – Tijdens de feestweek van Harkema was het ook feest voor de kinderen. Op woensdagmiddag werden de kinderen verwacht in de feesttent waar meerdere leuke activiteiten werden gehouden. Zo werd er gevoetbald op een glibberig veld en waren er springkussens voor de kleinsten. CoolKids Party begeleide het feest in de tent. Alle kinderen deden vrolijk mee op de single ‘Wij vieren feest’. Er werden boa’s uitgedeeld en natuurlijk kon het drietal niet naar huis voordat er een mega discobal was verloot. Naast de eerste single van CoolKids Party, ‘Wij vieren feest’, werd ook ‘Geef nooit op’ gedaan en één van de nieuwste liedjes, ‘Nellie, de olifant’. De kinderen dansten en zongen mee totdat ze niet meer konden. Vanwege de warmte werden er in een pauze ijsjes uitgedeeld waarna het feest nog even doorging met polonaise en limbo dansen. Aan het einde van de show konden de kinderen nog op de foto met het drietal van CoolKids Party. Deze zijn te vinden op www.coolkidsparty.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here