Kraantje Pappie op Festival Summerstrike in Grijpskerk

0
55

GRIJPSKERK – Voor de eerste keer vindt Festival Summerstrike niet op één maar op twee dagen plaats. Op 4 en 5 juli is alweer de derde editie van Summerstrike in Grijpskerk. Dit jaar met Diep Triest, DJ Arma, Taymir, Switch, Hello Hello, Radius, Flannery, Maelox en zelfs de landelijk bekende Kraantje Pappie. Vorig jaar trok het festival ruim tweeduidend toeschouwers. Ook dit jaar organiseert de groep weer een festival dat bijdraagt aan de leefbaarheid in het dorp. Een ontmoetingsplek voor jong en oud, Nederlands-niet Nederlands, Groninger-niet Groninger, streektaal-niet streektaal, man-vrouw, kortom een festival waar een ieder zich thuis voelt. Ook dit jaar is er weer een uitgebreid kinderprogramma vanaf 13.00 uur, met de  ballonnenclown, schminken, survivalbaan en luchtkussens. Kijk op www.summerstrike.com voor meer info over de voorverkoop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here