Loting Allert Pol 5x5toernooi bekend

0
9

GERKESKLOOSTER – De voorbereidingen voor het jaarlijkse Allert Pol 5 tegen 5 Toernooi zijn in volle gang. Inmiddels is de loting gedaan, en weten de teams tegen wie ze het moeten opnemen in de voorronde. Deze worden gespeeld op dinsdag 3 en woensdag 4 juni op sportpark ’t Kleaster in Gerkesklooster/Stroobos. De finaleavond is op vrijdag 6 juni. In totaal doen twintig teams mee aan het toernooi. Op de eerste avond treden VV Drogeham, VIOD, Rottevalle, WTOC en gastheer GSVV aan in poule A. In poule B spelen dezelfde avond SC Kootstertille, SC Veenwouden, ASC, VV Buitenpost  en ’t Fean ’58. Woensdagavond maken VV Kollum, de Lauwers, VV Surhuisterveen, Friese Boys en SC Twijzel het onderling uit in poule C. VV Zwaagwesteinde, VV Opende, Oostergo, Broekster Boys en Harkemase Boys beslissen dezelfde avond wie er uit poule D doorstroomt naar de finale. Kijk voor meer informatie op www.gsvv.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here