Medailles voor Let’s Move op provinciale finale

0
8

GROOTEGAST/LUTJEGAST – Opnieuw heeft de selectie en de gym-plus van GSV Let’s Move Grootegast/Lutjegast goed gepresteerd op de provinciale finale NTS B en C in Leek. Voor veel turnsters was het de eerste keer dat ze na de goede prestatie in de voorronde mochten aantreden in een finale op provinciaal niveau. Ze hebben hier met hun trainster Ina Manakane Vegelin hard voor getraind. In drie wedstrijdrondes werd er gestreden om de titel Provinciaal Kampioen. Nienke Steringa mag zichzelf provinciaal kampioen noemen. Er zijn ook twee zilveren medailles verdiend: Mattanja Brouwer en Tanja Zuidema mochten na een mooie wedstrijd plaatsnemen op het erepodium en een medaille in ontvangst nemen. Er is ook een bronzen medaille gewonnen door Liza van de Kooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here