Routes Avondvierdaagse Zuidhorn in boekje

0
37
avondvierdaagse zuidhron

ZUIDHORN –In Zuidhorn wordt volgende week alweer de 42e Avondvierdaagse gelopen, vanaf maandag 2 juni. Zo’n duizend kinderen lopen routes van 5 of 10 kilometer door en om Zuidhorn. De routes voor de vier avonden zijn gebundeld in een handzaam boekje, dat onder alle deelnemers verspreid wordt. Het eerste exemplaar van dit mooi vormgegeven boekwerk is afgelopen vrijdag aangeboden aan burgemeester Swart. De burgemeester was hier heel blij mee en onderstreepte het belang van een evenement als de Avondvierdaagse voor de gemeente Zuidhorn. De laatste avond, donderdag 5 juni, wordt weer afgesloten met een feestelijke intocht in het centrum, op het plein aan de Overtuinen. Op het plein is ook een springkussen voor de jeugd aanwezig, verzorgd door de Zakenkring Zuidhorn. Het belooft een gezellige intocht te worden. Naast de 5 en de 10 km is het ook mogelijk een route van 15 km per avond te lopen. De eerste drie avonden is de start en finish bij het Zonnehuis op de Oostergast. De laatste avond is de start/finish op het plein voor de Albert Heijn in het centrum van Zuidhorn. Starttijden zijn voor de 15 km: 17.45 uur (laatste avond 17.30 uur), voor de 10 km 18.00 uur, voor de 5 km 18.15  uur (laatste avond 18.30 uur). Info: www.avondvierdaagse-zuidhorn.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here