Straatfotografie-expositie in gemeentehuis Kollum

0
10
Kollum - expositie streetlife

KOLLUM – Burgemeester Bilker heeft gisteren in het gemeentehuis in Kollum de expositie ‘Streetlife van Her’ geopend. De expositie is van 26 mei tot en met 3 juli. Tijdens de expositie zjin beelden van fotograaf Herman Peter van der Reiden uit Burum te bekijken. Herman fotografeert al sinds zijn jeugd.
In deze tentoonstelling zijn beelden te zien van wat de fotograaf ziet als hij op straat loopt. In deze tentoonstelling zijn ook een aantal binnenopnames te zien, die goed aansluiten bij het thema. In de tentoonstelling zijn beelden te zien van waarnemingen uit de periode 2010-2013 op meerdere plekken in Nederland. Herman observeert mensen in hun situatie en legt daar verslag van in een momentopname. Het zijn steeds spontane foto’s; er wordt niet geposeerd. Fotobewerkingsprogramma’s worden zeer spaarzaam gebruikt. De expositie is te bezichtigen van 26 mei tot en met  3 juli 2014, tijdens de openingsuren van het gemeentehuis (op werkdagen van 09.00 – 12.00 uur). Het gemeentehuis is ’s middags gesloten, maar de expositie is wel te bezichtigen op maandag tot en met donderdag van 13.00 – 16.00 uur. Op woensdag kan dit tot 19.30 uur. Foto door Herman Peter van der Reiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here