Tunnel Noordhorn open voor publiek

0
87
Noordhorn opendag bouw tunnel-6

NOORDHORN – Belangstellenden konden afgelopen weekend een kijkje nemen in de in aanbouw zijnde tunnel in Noordhorn. Dit allemaal in het kader de ‘Dag van de Bouw’.  De voorbereidende werkzaamheden bij de tunnel gaan door en het werk ligt nog altijd op schema. Het ziet er indrukwekkend uit, de onder constructie zijnde tunnel. Deze week wordt het dek op de tunnel gestort en op 2 juni start het aanvullen van de grond bij de tunnel. De te gebruiken grond wordt aan de oostzijde ontgraven. Het afbouwen van de tunnel en het grondwerk rondom de tunnel nemen nog een aantal weken in beslag. Als alles volgens planning verloopt, is de tunnel voor de bouwvak klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here