Veiling Scouting Nienoord is in volle gang

0
46

LEEK – De veiling, georganiseerd door het door fraude getroffen Scouting Nienoord, is in volle gang. Afgelopen weekend zijn er op de inbrengdagen prachtige goederen en diensten gebracht voor de veiling.
Zo zullen er gloednieuwe stofzuigers, meubels, speelgoed, lampen, gereedschap en huishoudelijke artikelen worden geveild. Maar er kan ook geboden worden op een motor met zijspan, een rondvlucht boven Leek en omgeving met een vliegtuig en op verschillende bonnen voor een etentje voor twee, een fotoshoot, een massage en meer, alles is te bekijken op www.hoeve-veilingen.nl. Op 31 mei hebben mensen de kans om te komen kijken, op 2 juni zal de online veiling om 19.00 uur sluiten. De gehele opbrengst is bestemd voor Scouting Nienoord. Begin maart werd deze club enthousiaste scouts geconfronteerd met het feit dat de inmiddels ex penningmeester van de 120 leden tellende vereniging jarenlang geld heeft verduisterd. Zo’n 45.000 euro aan spaargeld, wat bestemd was voor de hoognodige nieuwbouw en verbouw van het clubhuis. Het bestuur, de leiding en de leden waren erg teleurgesteld en hun vertrouwen in de medemens was geschaad. Gelukkig blijkt uit deze actie dat er nog heel veel mensen zijn met een goed en warm hart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here