Verzoamelhuus Aeldakerka een feit

0
55
Niekerk Aeldakerka verzoamelhuus-2

NIEKERK – Een museum dat net even anders is dan andere, dat is wat de Streekhistorische Vereniging voor ogen heeft met het afgelopen zaterdag geopende museum Verzoamelhuus Aeldakerka. Maanden aan voorbereiding gingen er aan deze dag vooraf, dus genoeg reden voor een feestje met een optreden van het eigen koor en verschillende sprekers. Bezoekers konden vast een kijkje nemen. In het museum worden seizoensexposities georganiseerd, aan de hand van thema’s zoals Sinterklaas, 4 en 5 mei en Sint Maarten. De voormalige gemeente is het eerste thema wat aan bod komt. Daarnaast is er een archief/werkkamer gecreëerd, met verschillende historische spullen waarover het museum beschikt. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here