Vier het Feest van de Geest mee met Kunst

0
29

STREEK – Vanaf Hemelvaartsdag tot en met Pinksteren wordt het Feest van de Geest gevierd in zeven kerken met zes kunstenaars in het Westerkwartier. Het Pinksterfeest is de inspiratie om de hedendaagse kunst van deze professionele kunstenaars in een expositie in verbinding te brengen met de architectuur van het kerkgebouw. Het thema van de expositie is: ”Vuur dat nooit meer dooft”. Het Feest van de Geest start in Zuidhorn op 29 mei in de Dorpskerk na de dienst van Hemelvaartsdag van 9.30 uur. Het Feest wordt in het Westerkwartier gezamenlijk afgesloten met een Vesper op Pinstermaandag 9 juni om 17.00 uur in Niekerk (gem De Marne). Kijk voor het volledige programma op www.feestvandegeest.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here